Elvețianul Jakob Hausmann este primul maestru bucătar care va găti în singurul restaurant de gheață aflat în Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, în Munții Făgăraș.
Jakob Hausmann va oferi gurmanzilor împătimiți senzații tari în trei spectacole culinare — pe 28 februarie, 15 martie și 4 aprilie.
„Ice Restaurant Bâlea Lac va intra astfel, în circuitul internațional al turismului culinar. Chef Jakob Hausmann este cunoscut ca maestrul șef al restaurantului Mica Elveție din Centrul Istoric al Capitalei, fiind una dintre vedetele preferate ale presei culinare din țară și din străinătate”, se arată într-un comunicat de presă.
Printre clienții care au apreciat preparatele lui chef Jakob Hausmann se numără vedete precum Jean-Claude Van Damme, Wesley Snipes, Pink, Steven Seagal.
Jakob Hausmann combină stilul de gătit clasic cu cel molecular, rezultatele fiind spectaculoase şi extrem de gustoase.