Acasă Nova TV

VIDEO 167 elevi premiaţi pentru performanţele obţinute | A fost aprins iluminatul de sărbători

40

Premierea elevilor cu rezultate deosebite  Primăria Mediaş a recompensat şi în acest an rezultatele de excepţie ale tinerilor.

167 elevi care au obţinut pe parcursul acestui an rezultate excepţionale  la  olimpiade, concursuri şi competiţii sportive au fost premiaţi Primăria Mediaş şi Consiliul Local. Festivitatea de premiere a elevilor cu rezultate deosebite s-a desfăşurat în această după-amiază în sala de şedinţe ,,Daniel Thellmann’’ din cadrul Primăriei Mediaş

Elevii au primit diplome şi câte o sumă de bani, în funcţie de rezultatul obţinut.

După festivitatea de premiere a fost aprins oficial iluminatul de sărbători în Piaţa Primăriei.

Articolul precedentStrăzile blocate de noroi la Ighiş, redate circulaţiei până pe 15 decembrie | VIDEO
Articolul următorPrima victorie din istorie: Gaz Metan a învins FC Braşov prin dubla lui Llullaku!

2 COMENTARII

  1. Ce URAT II! Nu-mi placeee! Nu mai filmati mai ca si asa nu intereseaza pe nimeni, numai pe voi! Si stiti de ce? PENTRU CA NU AVETI PE CINE FILMA!!! Filmati tot ce este „frumos” dar ce este urat treceti cu camera, mergeti si filmati in Cartierul Italian si pe Luncii…Tocile… acolo aveti ce filma!Voi filmati numai centrul. Ce va mai placeee bradu….

  2. Ce iluminat de sarbatori? ca doar in zona centrala merg cateva instalatii si alea pe bucati. Asa primar, asa oras, asa iluminat de sarbatori. Tot mai prapadit si mai urat arata Medias-ul. Daca nici de sarbatori nu s-a putut face ceva frumos si functional atunci cum sa mai avem sperante ca se vor rezolva restul problemelor grele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.