Acasă Nova TV

Medieşeanca cu o tumoare gigant în gură are nevoie de ajutor | VEZI amănunte

372

ARANCA PALFIMedieşeanca cu o tumoare gigant în cavitatea bucală are mare nevoie de ajutorul nostru.

Aranca Palfi nu are bani pentru medicamente şi nu poate suporta costurile unei operaţii care i-ar putea salva viaţa. Medieşeanca trăieşte în prezent cu o pensie de doar 350 lei. Ştirile Nova v-au prezentat cazul Arancăi Palfi în luna iunie. În urma materialui difuzat, oameni cu suflet au ajutat-o iar femeia a ajuns la Spitalul din Târgu-Mureş.

Medicii i-au spus că nu poate fi operată acolo, însă ea continuă să lupte pentru viaţă şi să spere că va găsi un alt medic care să o opereze. Până atunci însă are nevoie de tratament medicamentos pe care nu şi-l permite în condiţiile în care trăieşte dintr-o pensie de 350 lei.

Persoanele care pot şi doresc să o ajute pe Aranca Palfi o pot contacta la locuinţa închiriată din blocul de garsoniere situat lângă Liceul Teoretic Axente Sever, sau la numărul de telefon 0748-412826.

Banner EximTur

2 COMENTARII

  1. ROMGAZUL ce fac. ei ar trebui sa o ajute cu salariiloe lor. sai vedem daca au si spirit civic ca sa ajute o femeie care cu adevarat e chinuita de soarta si care nu a indraznit sa stea la cersit, dar altfel nu are nici o sansa din 350 lei sai faca cineva operatia cu banii aia.,

  2. Va rog foarte mult sa ne scrieti un nr. de cont al doamnei unde sa putem dona bani noi cei din strainatate. Va multumesc frumos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here