Acasă Nova TV

ACUZAT DE CRIMĂ | El e principalul suspect în cazul medieşencei ucise

337

Acuzat de crima Steven Raymond Mathieson  Steven Raymond Mathieson este principalul suspect care a și fost pus oficial sub acuzare pentru uciderea tinerei de 23 de ani din Mediaș, la finele săptămânii trecute în orășelul scoțian Falkirk.

Procurorii scoțieni l-au acuzat oficial pe cetățeanul scoțian Steven Raymond Mathieson de crimă, răpire, lipsire de libertate și cel mai probabil viol, conform anunțului făcut de polițiștii din Scoția.
”Următoarea luare în discuție a acestui caz este în data de 16 decembrie”, a explicat pentru Ora de Sibiu, un jurnalist de la Falkirk Herald.
Polițiștii scoțieni nu au făcut însă publice informații despre identitatea victimei și s-au limitat să spună că un membru al familiei din România, este așteptat pentru a identifica victima cel mai probabil miercuri sau joi.

Steven Raymond Mathieson are 38 de ani și este originar chiar din orășelul în care a fost ucisă tânăra Luciana din Mediaș. Este tatăl a doi copii și acum va răspunde în fața legii britanice în fața acuzațiilor aduse.

Steven Raymond Mathieson are 38 de ani BLUR

Jurnaliștii scoțieni cu care reporterii Ora de Sibiu au intrat în legătură au confirmat că Luciana lucra ca prostituată în Scoția.

”Se pare că au mai existat alte două prostituate în casă, în același timp. Una din ele a scăpat și a  mers la un vecin și a  cerut ajutorul. Acesta a sunat la poliție și așa a fost găsită persoana decedată” a explicat un jurnalist de la un ziar local de la  Falkirk Herald.

Citeşte mai multe pe Ora De Sibiu AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here