Acasă Nova TV

A început distribuirea alimentelor de la Uniunea Europeană | 3.366 medieşeni pe liste

27

AJUTOARE UEA început distribuirea alimentelor de la Uniunea Europeană.

Începând cu data de 17 decembrie, Direcția de Asis­ten­ţă Socială va începe distribuirea de alimente prin Programul Operaţional „Aju­torarea persoanelor defavori­zate“, prin intermediul căruia vor beneficia peste 3.000 de persoane din Mediaș. În momentul de față, Direcția  de Asis­ten­ţă Socială a primit alimentele pentru 1.500 de persoane, urmând ca în perioada ur­mătoare să fie livrate alte cantităţi pentru a asigura necesarul pentru cei 3.366 de beneficiari incluşi pe liste, reprezentând pensionari, şomeri, persoane cu handicap grav şi accentuat, bene­ficiari de venit minim garantat şi beneficiari de alocaţie pentru susţinerea familie.
Pentru a ordona acţiunea de distribuire a alimentelor, Primăria Mediaș, prin Direcția de Asistență Socială, trimite invitaţii scrise, prin poştă, către beneficiari, în ordine alfabetică.  Pe această cale, îi rugăm pe beneficiari să aştepte primirea invitaţiei prin poştă, aceasta ţinând loc de programare. Nu este posibilă ridicarea alimentelor dacă beneficiarul nu a primit acest document.   Beneficiarii care au primit invitație din partea Direcției de Asistență Socială  se vor pre­zenta la depozitul D.A.S., situat pe str. Aurel Vlaicu nr. 33 (fosta Aviație) cu următoarele do­cumente: invitaţia din par­tea Primăriei, cuponul non-valoric primit prin poştă din partea Ministerului Fon­durilor Europene şi cartea de identitate/buletinul/certificatul de naştere pentru copiii sub 14 ani .

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. cat la suta dintre ei sunt tigani puturosi, care nu muncesc? 85% ? intradevar in medias multa lume e saraca dar mai mult ca sigur marea majoritate sunt tigani care traiesc uite din dinastea, donatii, pe sociale, etc. dar munca IOC!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here