Acasă Nova TV

77 posturi disponibile în Germania în domeniul hotelier – gastronomic | VEZI amănunte

66

Se organizează selecţie în domeniul hotelier – gastronomic pentru Germania 2015.

EURES Romania dispune de 77 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecţie la Braşov în luna februarie 2015.

Compania germană Europa Park, McDonald’s şi Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar (20 de posturi), ospătar (25 de posturi),  personal în industria gastronomiei de sistem (20 posturi), ajutor bucătar (6 posturi) şi cameristă/roomboy (6 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană (nivel  B1/B2), precum şi cunoştinţe bune de limba engleză (nivel B1).

Pentru posturile de ajutor bucătar şi cameristă/roomboy, angajatorii germani solicită persoane care au cunostinţe de limba germană, nivel A2 – B1, precum şi experienţa în domeniu.

Angajarea se face pe o perioada de 9 luni, cu posibilitate de prelungire, începând cu luna martie 2015. Salariul oferit este de 1500 – 2200 euro brut/lună pentru lucrătorii calificaţi (bucătar, ospătar) şi de 1300 – 1600 euro brut/lună pentru personalul necalificat (ajutor bucătar, cameristă/roomboy, personal în industria gastronomiei de sistem).

Programul de lucru este cu normă întreagă, iar cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Persoanele cu domiciliul în judeţul SIBIU care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă SIBIU, strada Morilor, nr.51A, telefon:0269.210882 int.119, sau 0269.237719 pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţii. Înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente:

  • copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);
  • V model Europass (cu fotografie inclusă ) în limba germană;
  • cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
  • adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.