Acasă Nova TV

Oamenii să vadă cine este în spatele lui Iohannis la nivel naţional şi în Mediaş!

56

ARCASÎncercăm să îi lămurim pe medieşeni să aleagă ce este mai bine pentru ei.

Senatorul Viorel Arcaş spune că Alianţa Creştin Liberală încearcă să câştige alegerile cu scandal şi gălăgie şi se întreabă de ce nu l-a văzut nimeni pe Teodor Neamţu făcând campanie la Mediaş, în timp ce George Petrescu strigă libertate la Mălâncrav.

Viorel Arcaş a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre ultima săptămână de campanie electorală. Senatorul PSD spune că medieşenii trebuie să vadă cine se află în spatele lui Klaus Iohannis atât la nivel naţional cât şi în municipiul de pe Târnava Mare.

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Bine ca se duce vicele la Malancrav ca in Medias nu-l baga nimeni in seama decat daca ameninta cu bomba sau nici atunci. Romanii uita repede din pacate toate masurile drastice ale celor ce ii fac campanie si apar alaturi de candidatul Johannis si atunci vin si zic ca ne meritam soarta, iar noi mediesenii mai mult decat toti. Pacat pt efortul senatorului sa-l aduca pe prim-ministru de atatea ori la Medias cu speranta ca poate pricepem ceva, ca suntem bagati in seama, ca suntem reprezentati la Bucuresti de un om care are un cuvant de spus si nu face umbra pamantului ca altii, dar se pare ca a fost totul in zadar ca pe noi ne impresioneaza mai mult unul care striga „libertate”. Dar intrebarea mea este a cui libertate? Libertatea vicelui de sub robia lui Vescan sau cum? In fine sper ca mediesenii sa-si dea seama macar pe sfarsit ca totusi pana acum Mediasul a contat, dar mi-e teama ca de acum incolo putem sa inchidem orasul de tot multumita unora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here