Acasă Nova TV

L-au lovit în cap şi i-au furat portmoneul şi telefoanele mobile | VEZI amănunte

15

telefoane-furateDoi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru tâlhărie calificată.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii sibieni, doi bărbaţi suspectaţi de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată au fost identificaţi şi reţinuţi pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu.

În data de 10.11.2014, în jurul orei 0350, un bărbat din municipiul Sibiu a sesizat telefonic poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Sibiu faptul că din imobil i-au fost sustrase două telefoane mobile şi portofelul. La faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe apelant care prezenta o lovitură la nivelul capului şi uşoare deficiente de memorie şi ameţeli, motiv pentru care poliţiştii au solicitat intervenţia Ambulanţei pentru acordarea de îngrijiri medicale. Victima (un bărbat de 34 de ani) nu a fost în măsură să ofere foarte multe informaţii cu privire la ce s-a întâmplat, însă a precizat că în cursul nopţii a consumat băuturi alcoolice cu două persoane, iar după plecarea acestora a constatat lipsa bunurilor din imobil.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Sibiu, în baza activităţilor investigativ-operative desfăşurate, au stabilit faptul că în data de 10.11.2014, în jurul orei 1800, sub pretextul de a cumpăra un telefon mobil de la persoana vătămată, două persoane de sex masculin s-au prezentat la domiciliul acestuia. Cei trei bărbaţi au consumat împreună băuturi alcoolice, iar în jurul orei 2200, după ce l-au agresat şi i-au sustras telefoanele mobile şi portofelul au părăsit locuinţa victimei. Cei doi suspecţi, în vârstă de 24 şi 29 de ani, domiciliaţi în localitatea Cisnădie, au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţiştii sibieni.

În ceea ce priveşte prejudiciul cauzat, în cadrul cercetărilor au fost recuperate telefoanele mobile, însă actele de identitate au fost distruse de suspecţi, cardul bancar a fost blocat în încercarea de a retrage numerar de la un ATM, iar suma de 220 de lei găsită în portofel a fost cheltuită. În cursul acestei zile cei doi suspecţi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Sibiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată şi stabilirea întregii activității infracţionale a celor doi bărbaţi.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here