Acasă Nova TV

100 locuri de muncă în Danemarca pentru recoltarea mazărei | VEZI amănunte

111

s6301229-mazare-de-culesDanemarca oferă locuri de muncă în sectorul agricol sezonul 201

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează, în  luna decembrie 2014 la Slobozia, o selecţie pentru lucrătorii în agricultură (culegători de mazăre) în sectorul agricol din Danemarca. Angajatori şi consilieri EURES danezi vor veni în România pentru a intervieva candidaţii. Sunt oferite aproximativ 100 de locuri de muncă pentru  recoltarea  mazărei în estul insulei Funen Oerbaek.Culegătorii vor lucra în Danemarca, între  20 mai – 10 septembrie 2015. Se va munci într-o comunitate internaţională, cu oportunităţi de dezvoltare a abilităţilor de muncă şi socializare. Lucrătorii au ocazia de a-şi dezvolta alte abilităţi, pe lângă culesul mazărei, unii lucrători pot fi ambalatori, şoferi de autobuz/tractor, tâmplari sau supervizori etc. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea şi încrederea reciproca între lucrători.

Vârsta minimă  este 18 ani. Muncă fizică grea, indiferent de climă. Experienţa în munca agricolă constituie un avantaj. Lucrătorii trebuie să fie motivati şi flexibili în privinţa programului.  Se impune toleranţă,respect pentru colegii din echipă, onestitate, responsabilitate în toate situaţiile, atitudine pozitivă pentru dezvoltarea abilităţilor şi contribuţie pozitivă în cadrul echipei. Mai multe informaţii despre muncă se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk.  Se cer cunostinţe nivel mediu de  limba engleză.

Plata muncii este în funcţie de cantitate şi în acest sens lucrătorii trebuie să fie motivaţi. Salariul este în jur de 0.6 euro net/kg +12,5% bani de concediu. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze. Mai multe informaţii despre impozite se găsesc pe: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=44252&vId=0&lang=US.

Transportul dus-întors România-Danemarca este  în responsabilitatea lucrătorului. Informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk.  Culegătorii vor lucra în Danemarca, între 20 mai – 10 septembrie 2015. Program de lucru 6 zile/săptămână, în medie 30-40 ore de lucru pe săptămână. Munca începe  dimineaţa devreme şi se termină în jurul prânzului.

Candidaţii trebuie să trimita un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Termenul limită pentru trimiterea aplicatiilor este 1 decembrie 2014. Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Ialomiţa. Selecţia va avea loc în a doua decadă a lunii decembrie 2014, la Slobozia.Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. NU sunt admise alte persoane la interviu.

De asemenea persoanele interesate trebuie să se înregistreze şi în evidenţele AJOFM Sibiu, strada Morilor, numărul 51 A, etaj 4,camera 440 (consilier EURES d-na Viorica Pastor), tel. 0269.21.08.82 interior 119  şi 0269.23.77.19, iar actele necesare pentru înscriere sunt următoarele:

– copie BI./CI  sau copie paşaport cu valabilitate de minim şase  luni;

– CV model  EUROPASS în limba engleză;

– cazier judiciar în original care să ateste că nu au  antecedente  penale

  ( termen de    valabilitate şase luni) ;

– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ,,clinic sănătos”;

– o poză tip paşaport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.