Acasă Nova TV

Ziua recoltei a ajuns la ediţia numărul 11 la Mediaş | VEZI amănunte

61

recoltaVenirea toamnei va fi marcată şi în acest an în municipiul Mediaş prin organizarea „Zilei recoltei”, o manifestare dedicată producătorilor, dar şi medieşenilor care vor avea practic posibilitatea să îşi facă aprovizionarea cu produse de cea mai bună calitate.

Sâmbăta viitoare, pentru câteva ore, Piaţa Corneliu Coposu se va umple de standuri cu fructe, legume şi peşte.

Pregătirile pentru Ziua Recoltei au intrat în linie dreaptă. Manifestarea a ajuns anul acesta la cea de-a unsprezecea ediţie consecutivă, iar din programul său nu vor lipsi concursurile precum ,,Cămara tradiţională’’ şi ,,Cel mai frumos stand”, dar şi recitalurile de muzică populară românească şi maghiară. Ediţia din acest an a Zilei Recoltei se va desfăşura în data de 4 octombrie.

2 COMENTARII

  1. printre cei mai slabi primari,impreuna cu plopeanu,e dl primar Neamtu.
    il pune pe vicele petrescu sa ia cuvantul in multe probleme. il foloseste ca scut.

    un primar bun si ambitios, dl THELLMAN, perioada in care mediasul prospera, se ridica din propriai cenusa =(PLOPEANU), pacat ca l-a luat D-zeu.

  2. Domnule primar , e foarte bine ca faceti acest festival al toamnei , dar sunt dezamagit ca pe tineri iati uitat ca de obicei. Zilele tineretului (zilele Mediasului) undei domnule primar? SA VA FIE RUSINE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.