Acasă Nova TV

Turneu Austria | CSU Sibiu a învins Zepter Viena

43

BC Zepter Viena - CSU Atlassib Sibiu  Prima partidă, desfășurată în cadrul turneului de pregătire din Austria, a adus și prima victorie pentru sibieni. BC Zepter Viena – CSU Atlassib Sibiu s-a terminat 78-92.

CSU Atlassib a învins echipa de baschet a Vienei, miercuri seara, în prima partidă de verificare, programată în cadrul Turneului pe care îl desfășoară în Austria. Echipa sibiană a dominat întregul joc, 21-22, 17-24, 26-24, 14-22, iar principalii marcatori au fost Milos Bojovic 27 puncte (3×3), Levar Seals 24 (5×3) şi Slobodan Popovic 13 (2×3).

A fost un meci dominat de noi, de la cap la coadă. Sunt foarte mulțumit de modul în care au abordat meciul absolut toți jucătorii noștri. Să sperăm că va fi și mai bine”, a declarant Mircea Vulc, director CSU Atlassib Sibiu.

În turneul austriac, echipa galben-albastră mai are de înfruntat încă 4 echipe, meciurile fiind programate să aibă loc până pe 17 septembrie, urmând ca în 18 să revină acasă.

Joi, CSU Sibiu va juca împotriva jucătorilor de la Arkadia Traiskirchen, pe 14 septembrie cu cei de la Sopron (Ungaria), iar în 16 sepembrie cu UBC Güssing Knights. Ultimul meci din turneul de pregătire va avea loc pe 17 septembrie, când CSU Atlassib Sibiu va juca împotriva celor de la  BK Klosterneuburg.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here