Acasă Nova TV

Dosarul lui Iohannis NU SE JUDECĂ ASTĂZI

261

Klaus Iohannis  În temenul de astăzi din dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, referitor la prezența acestuia în Consiliul de Administrație al SC Apă Canal SA nu se va judeca nimic.Afirmația îi aparține primarului Klaus Iohannis. „Mâine nu se dă niciun verdict. Voi rămâne candidatul ACL la prezidențiale până la capăt, vă asigur, indiferent de aceste manipulări. Vreau să se finalizeze mai repede acest proces, însă nu cred că voi primi un termen până în alegeri“, a spus Johannis pentru site-ul just-news.ro.

Temenul în dosarul lui Klaus Johannis de joi este unul intermediar, când nu se va judeca nimic, ci doar se vor verifica actele depuse la dosar. 

Întrebat de ce nu a cerut el un termen la Înalta Curte, înainte de a-și depune candidatura, Johannis a declarat că nu e treaba lui să ceară ceva Curtii Supreme, „cum nu ar fi trebuit să fie nici treaba ANI“.

 Pe de altă parte, potrivit Codului de Procedură Civilă, însuși Johannis ar fi putut solicita până acum un termen pentru a lămuri starea de incompatibilitate înainte de 23 septembrie, când Alianța Creștin Liberală ar mai fi avut timp să-și numească alt candidat în cazul unei decizii favorabile Agenției. (Turnul Sfatului)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here