Acasă Nova TV

DN 14 Mediaş – Sibiu | Marcajele montate ”în exces” vor fi schimbate

93

DN 14 de cosmar  Președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, a afirmat marți într-o conferință de presă că problema marcajelor și indicatoarelor rutiere de pe DN14, va fi rezolvată în scurt timp, iar cele montate ”în exces”, vor fi schimbate.

Calvarul șoferilor care folosesc acum DN14 și se lovesc de tot felul de limite de viteză ieșite din comun, apărute odată cu reabilitarea drumului care leagă Sibiul de Mediaș, are mari șanse să se termine în câteva săptămâni.

Consiliul Județean Sibiu a luat legătura cu Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, iar de acolo s-a primit promisiunea că se va face o verificare a configurației apărută în urmă cu câteva luni, în ceea ce privește limitele de viteză în anumite zone, iar unde se va constata că este vorba de exces, se vor face schimbări.

Eu am luat legătura telefonic cu directorul CNADNR, vizavi de problema noilor marcaje și indicatoare rutiere de pe Drumul Național 14. Mi-a spus că nu este recepționat drumul și urmează să fie făcută o verificare pentru a vedea dacă limitele respectă sau nu legislația și dacă nu cumva este un exces de limitare de viteză. Cu siguranță la recepție va fi un drum recepționat care corespunde tuturor standardelor de drum național. Asta mi-a promis directorul companiei”, a spus marți, Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu. (oradesibiu.ro)

1 COMENTARIU

  1. pana vin astia la receptia drumului se fac iar gropile la loc..atatea semne la un loc nu sa vazut in intreaga europa,cred ca e cel mai sigur drum de pe pamant cu atatea restrictii..de vina suntem noi ca le suportam lor toate porcariile si greselile ce le fac…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.