Acasă Nova TV

Directoarea psihologilor școlari din Sibiu, acuzată pentru temele sexuale abordate pe blogul ei

93

Mirela Pui  ”Trupul femeii, ÎNAINTE de a face dragoste cu bărbatul așteptat, dorit, este ca un schetch ALB-NEGRU care așteaptă să prindă CULOARE! Să prindă contur!”, este un citat dintr-o postare pe blogul deținut de Mirela Pui, directoarea Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu.

Petnru alte astfel de articole care tratează sexualitatea, directoarea a devenit subiect de discuție publică.

”Mai grav, vorbim aici nu de un portar de şcoală (căci şi lui i se cere o conduită exemplară), ci de un „specialist” care primeşte la consiliere zeci şi sute de elevi şi eleve (norma este un psiholog la 800 elevi), tineri cu diferite întrebări, dileme, nevoi, supărări şi problematici ale copilăriei şi adolescenţei.Ce le va spune doamna pseudo-sexolog-misandră (fără specializare) adolescentelor care vor întreba despre bărbaţi”, scrie Mihai Copăceanu, pe blogul său de pe adevărul.ro.

El consideră că atitudinea Mirelei Pui nu este una profesionistă, chiar dacă este vorba de blogul personal. ”46 de psihologi din judeţul Sibiu o au ca şefă pe Mirela Pui, doamna ce îşi etalează negrăniţat fanteziile sexuale pe blog, într-un limbaj de-a dreptul obscen şi ruşinos. Dumneai conduce activitatea psihologilor, numiţi consilieri şcolari, din licee, şcoli, grădiniţe, adică tot ce înseamnă educaţie în acel judeţ. Dacă un elev ar scrie asemenea cuvinte într-un loc public ar fi sancţionat de îndată dar oare profesorului şi mai mult psihologului îi este permis?”, mai scrie Mihai Copăceanu.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu au declarat corespondentului Mediafax că au analizat situaţia, dar consideră că este vorba despre viaţa personală şi nu consideră necesar să declanşeze o anchetă în acest sens. (Sursa Turnul Sfatului)

Articolul precedentSăptămâna viitoare începe distribuţia cardurilor naţionale de sănătate în judeţul Sibiu | VEZI amănunte
Articolul următorVin banii pentru angajaţii Gospodăriei comunale | VEZI amănunte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.