Acasă Nova TV

Decizie fără precedent | Şantierul închis al autostrăzii Săliște – Cunța a devenit și SECRET

29

santierul inchisDupă ce au oprit lucrările fără ca nicio parte implicată să ofere vreo explicație, constructorii în tandem cu autoritățile au mai luat o decizie: nimeni nu mai are voie să filmeze și fotografieze șantierul oprit, fără aprobare de la CNADNR.

Decizia a fost comunicată paznicilor șantierului începând cu ziua de 11 septembrie. Prin urmare, presa sau membrii forumurilor on-line care urmăresc evoluția unuia din cele mai importante șantiere publice din județul Sibiu vor trebui să se ferească de paznici, de acum încolo, dacă vor vrea să surprindă modul în care (nu) se lucrează.
Cât privește solicitarea scrisă de a oferi un răspuns asupra motivelor care au stat la baza opririi lucrărilor pe șantierul care trebuia terminat din aprilie 2013, lucrurile mai durează.

”Cererea dumneavoastră a ajuns la noi pe 11 septembrie, este pe circuit pentru a primi un răspuns”, a fost declarația oficială a Biroului de presă al CNADNR. În continuare, reprezentanții constructorului – Impregilo SpA – nu vor să facă nicio declarație. ”Nu știu despre ce este vorba. La revedere”, a închis iarăși telefonul Carlo Alberto Scopel, directorul de șantier al italienilor.

Directorul CNADNR, Narcis Neaga, și ministrul Transporturilor, Ioan Rus, nu au putut fi contactați telefonic. (Sursa: Turnul Sfatului)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.