Acasă Nova TV

COMUNICAT LookTv | Niciun acord cu RCS & RDS

38

looktv liga 1  Postul de televiziune Look TV, cel care deţine drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1 şi din Cupa Ligii, pentru 5 ani, a emis un comunicat de presă pentru a clarifica situaţia în ceea ce priveşte transmiterea partidelor şi pe reţeaua de cablu RCS&RDS.

Dezmintim categoric existenta vreunui acord, verbal sau de alta natura, cu privire la preluarea in reteaua RCS&RDS, a posturilor LOOK TV Si LOOK PLUS care difuzeaza meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii. Orice stire, informatie, care apare cu privire la acest aspect este o minciuna si nu are alt scop, din pacate,  decat de a induce in eroare milioane de suporteri ai fotbalului romanesc.Este a doua oara in ultimele saptamani cand prin materiale de presa se incearca in mod intentionat dezinformarea publicului si in special a abonatilor firmei respectiv. In aceste articole s-au facut afirmatii mincinoase in numele Look TV, fapt ce aduce atingere grava reputatiei si imaginii noastre. In acest moment cele doua posturi au incheiat contracte de distributie cu peste 20 de retele de cablu”, se arată într-un comunicat de presă.

Cele mai importante companii de cablu dintre cele 20 la care se face referire în comunicat sînt UPC România, Ines IPTV, Focus Sat şi Orange TV. (Sursa: gsp.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here