Acasă Nova TV

ULTIMA ORĂ Trei fotbalişti de la Gaz Metan au plecat | Al patrulea se mai gândeşte

41

Cristi Dulca Gaz Metan 20 iunie  În aceste momente, la stadionul Gaz Metan se desfăşoară o conferinţă de presă, susţinută de antrenorul Cristian Dulca şi preşedintele Ioan Horoba.

Conform primelor declaraţii, trei jucători au plecat de la Mediaş, iar un al patrulea ar putea să-i urmeze. Frăsinescu, Bawab şi Alex Munteanu au decis să părăsească Gazul, iar Trtovac se mai gândeşte.

În ceea ce priveşte programul echipei, oficialii Gazului au anunţat zece zile de pregătire la Mediaş, plus o săptămână în Ungaria.Au fost anunţate şi o serie de meciuri amicale; joi la Tg Mureş cu ASA, luni la Mediaş cu Pandurii Tg Jiu şi pe 10 iulie la Cluj cu CFR. În cursul zilei de astăzi, medieşenii vor juca un amical cu o echipă din Brazilia.

Plecarea în cantonamentul maghiar este programată pe 11 iulie.

ACTUALIZARE: Gaz Metan s-a despărţit amiabil şi de Adrian Mărkuş, Jordan Robertson şi Ioky Kumada.

Foto Arhivă

2 COMENTARII

  1. „”ciuma rosie”” -datorita faptului ca bugetele sponsorilor respectiv romgaz si transgaz nu sunt aprobate -va desfiinta si fotbalul din Medias , pe linga faptul ca in curind cei doi colosi vor pleca din oras lasindu-ne „”pustiiti „‘ , v-om ajunge mai rau ca in orasele din Moldova unde dupa 90 , fiind-ca erau combinatele de textile care s-au inchis , au lasat pe drumuri orase intregi!!GHICITI CINE ERAU LA GUVERNARE SI IN ACEI ANI!!!??????LA MARILE PRIVATIZARI DE DUPA 90!!!????? EXACT TOT „”ciuma rosie””!!!!!!!!!!!!!!TREZITI-VA ROMANI PINA NU E PREA TARZIU!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.