Acasă Nova TV

69 şoferi depistaţi de radar, 5 au rămas fără permis | VEZI amănunte

27

radar politie69 conducători auto au fost depistaţi cu viteză peste limita legală, iar 5 au rămas fără permis. Acesta este bilanţul în municipiul Mediaş al acţiunii preventive desfăşurate în perioada 26-29 iunie. În total, poliţiştii au dat amenzi în valoare de 9.800 lei.Viteza excesivă este cea mai importantă cauză de producere a accidentelor rutiere în judeţul Sibiu în primele şase luni ale anului în curs. Din acest motiv, a fost organizată la sfârşitul săptămânii trecute o acţiune preventive cu aparate radar în cascadă. Bilanţul, în municipiul Mediaş 69 conducători auto au fost depistaţi cu viteze peste cea legală.

Banner EximTur

2 COMENTARII

  1. cred ca a vrut sa spuna jurnalistul „viteza de cazut” in groapa. Unde in 3.14zda poti depasi viteza legala in medias? stie cineva un drum fara gropi, santuri sau gauri de canal? Strada Aurel Vlaicu e un adevarat poligon offroad! Soseaua Sibiului e marele slalom printre guri de canal. Sa nu pupe in gaura noastra de „canal” toti politai din medias. mai bine ar amenda pe administratorii orasului. ca strada in denumirea ei oficiala nu numai ca e asfaltata dar mai are si marcaje rutiere. ori daca caschetele astea ar avea putina scoala si ar fi invatat sa citeasca ar putea sa aplice regulamentul. dar cum beau cot la cot cu primarul banuiesc ca ei nu vad gropile in care cad de prosti ce sunt!
    UE pedelacilor ce lau votat pe moldovean!

  2. pai daca limita de viteza e de30 km/h pe un drum national cu caracteristici si conditii de drum european, pai imi pare rau sa va spun dar sunteti exagerati! de ce nu puneti 10km/h si stiu o treaba atunci…mai bine merg cu trenul ca are 3 ore intarziere si tot ajung mai repede… nu va mai satura banii!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here