Acasă Nova TV

UN NOU ACCIDENT PE DN 1 | Un adult şi un copil răniţi

16

CAROSABIL UMEDDrumul Naţional 1 a înregistrat în urmă cu puţin timp, al doilea accident din această după amiază pe raza judeţului Sibiu.

Evenimentul rutier s-a produs în zona Apoldu, se pare un autoaccident pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Conform primelor informaţii autoturismul a ieşit în decor, un adult şi un copil fiind răniţi.RECOMANDĂRI INFO TRAFIC: În general, ploaia reduce vizibilitatea celui de la volan și aderența pneurilor la suprafața de rulare, iar vântul afectează stabilitatea autovehiculului, cu atât mai mult cu cât viteza de deplasare a acestuia este mare.

Într-un asemenea context, este extrem de important să se circule cu viteză redusă, adaptată la distanța de vizibilitate, starea suprafeței carosabile și valorile de trafic, să se mărească distanţa, în mers, între vehicule, să se folosească luminile de întâlnire și, după caz, cele de ceață, pe toate categoriile de drumuri, indiferent de ora la care are loc călătoria, să nu se bruscheze comenzile autovehiculului și să se recurgă la executarea diferitelor manevre (depășire, schimbarea benzii de circulație, mers înapoi etc.) numai după o prealabilă și temeinică asigurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here