Acasă Nova TV

Accident grav pe DN 14 – un mort şi 5 răniţi, dintre care 3 copii | FOTO

345

Accident DN 14 RusiUn grav accident de circulaţie a avut loc joi seara în judeţul Sibiu, pe drumul naţional 14, în afara localităţii Ruşi.

Poliţiştii spun că evenimentul rutier a avut loc pe fondul neadaptării vitezei de deplasare. Impactul dintre cele două autoturisme implicate a fost extrem de violent, iar şoferul unuia dintre ele, un tânăr de doar 26 de ani, a murit pe loc.

Un grav accident de circulaţie a avut loc joi seara în judeţul Sibiu, pe drumul naţional 14, în afara l
Un grav accident de circulaţie a avut loc joi seara în judeţul Sibiu, pe drumul naţional 14, în afara localităţii Ruşi.Citeste mai mult: adev.ro/n4wxfu

ACTUALIZARE 1: Persoana decedată este un conducător auto în vârstă de 27 ani din Dârlos. Într-o curbă la dreapta acesta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism în care se aflau cinci persoane. Tânărul din Dârlos a decedat pe loc, iar cei cinci pasageri ai ceilalte maşini au fost răniţi uşor.

ACTUALIZARE 2: ” Pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, respectiv curbă spre dreapta raportat la sensul de mers spre Mediaş şi carosabil umed, un conducător auto de 26 de ani, din judeţul Sibiu, pătrunde pe sensul opus de deplasare unde intră în coliziune cu un alt autovehicul. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto precum şi rănirea uşoară, se pare, a altor 5 persoane”, a spus subcomisarul Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Accident DN 14 Rusi 2Cele 5 persoane rănite uşor sunt din aceeaşi familie, părinţii şi 3 copii, cu toţii fiind duşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pe perioada cât poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului, drumul naţional 14 a fost complet blocat pe ambele sensuri de mers. (sursa Adevărul Sibiu)

Galerie Foto AICI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.