Acasă Nova TV

Județul Sibiu: poarta de sud a Transilvaniei este noul film de promovare al Sibiului

176

Medias film promovare judetul sibiu  Noul film de prezentare a Sibiului, ”Județul Sibiu: poarta de sud a Transilvaniei”, realizat de regizorul Dumitru Budrala, a fost urmărit miercuri, 28 mai,  în cadrul şedinţei ordinare a Consiliuil Judeţean Sibiu.

Producția pregătită pentru consilierii judeţeni are 15 minute şi include imagini inedite din judeţ, multe filmate special din elicopter. Filmul a fost realizat de Studioul Astra Film, condus de regizorul Dumitru Budrala.

Scopul filmului este  prezentarea oportunităţilor turistice şi economice ale judeţului, documentarul fiind comandat şi finanţat de Consiliul Judeţean Sibiu special pentru întâlnirea ambasadorilor care are loc în luna iunie la Sibiu.

”Vom oferi cu plăcere filmul săptămâna viitoare ambasadorilor și reprezentanților acestora care vor fi prezenți la Sibiu la Conferința internațională de prezentare a oportunităților de afaceri din județul Sibiu”, a declarat președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, citat de stiridesibiu.ro.

Prima vizionare publică a filmului va fi sâmbătă, 31 mai, la Agnita, în cadrul  programului  Zilelor Culturale ale Județului Sibiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.