Acasă Nova TV

Sens giratoriu cu flori, arbuşti şi gazon la Mediaş | VIDEO

631

GIRATORIUOrnamentat cu flori, arbuşti, gazon şi piatră, aşa arată giratoriul de la intersecţia străzilor Gării şi Titus Andronic. Amenajarea a fost realizată de către Serviciul Public de Ecologizare din cadrul Primăriei Mediaş.La Mediaş nu sunt prea multe sensuri giratorii, însă toate cele trei existente au fost şi amenajate cu flori, piatră, arbuşti sau alte decoraţiuni. Ultimul finalizat este sensul giratoriu de de la intersecţia străzilor Gării şi Titus Andronic.

4 COMENTARII

  1. Sa (CENZURAT) ce avem mai scump primarul! Avem sens giratoriu de muzeu dar pina in el ne rupem masinile. A pus bordura dar a uitat trotuarul. In gropi poti ingropa tot pedele medias. Cred ca asta si merita la cum arata orasul! Sistemul de apa si canalizare are termen final intotdeauna „luna viitoare” dar in fiecare zi se sparge alta strada, alta groapa, alt sant unde ne stricam masinile. Orasul e plin de mizerie. Dar ne-am invatat. Cu un moldovean mizgalit nici nu poti avea asteptari mai mari.

  2. Uite asa se fura banul public. E de tot rasul ce se face in Medias. Avem strazi ca in al doilea razboi mondial, mai rau ca in sate ca Atel sau Mosna si nesimtitii astia baga o groaza de bani in lucruri care nu au importanta pentru oras. Au pus o gramada de semafoare in zona pietei care sigur au costat mult ca de vezi sunt solare si nu au nici un rol pentru bunul mers al circulatiei sau a pietonilor. E rusine ce se intampla in Medias parca nu mai iesim din jeg si praf nici o data. Vorba lui Bogdan ne-am invatat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.