Acasă Nova TV

Pensionar tâlhărit în propria casă, de trei minori

41

talharieTrei minori, cu vârstele de 15 şi 16 ani, domiciliaţi în localitatea Mălâncrav au fost reţinuţi ieri pentru 24 de ore după ce au pătruns în locuinţa unei persoane din Mălâncrav şi folosind violenţa a deposedat-o de suma de bani pe care o avea în buzunar.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Politiei Oraşului Dumbrăveni şi Postului de Poliţie Laslea au stabilit faptul că victima, un bărbat de 61 de ani, şi-a ridicat de la Poştă ajutorul social în valoare de 142 de lei, iar la scurt timp după ce a ajuns la domiciliu trei minori cunoscuţi de victimă au intrat in curtea sa, aşa cum făceau de obicei, pentru a lua o găleată cu apă de la fântână. Persoana vătămata susţine ca le-a dat acordul să ia apă însă cei trei minori au intrat în bucătăria casei, l-au lovit şi i-au sustras din buzunar suma de bani ridicată de la Poştă. La scurt timp cei trei minori i-au înapoiat 21 de lei.

Cei trei minori au fost identificaţi de poliţişti iar în cursul zilei de ieri s-a dispus împotriva lor reţinerea pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi complicitate la infracţiunea de tâlhărie, urmând a fi prezentaţi în cursul acestei zile instanţei cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.