Acasă Nova TV

VIDEO Victor Ponta întâmpinat la Sibiu: Ruşine să vă fie!

22

CONGRESUL EXTRAORDINAR AL PSD - 2010 - ROMEXPO Premierul statului, Victor Ponta, a ajuns azi, 1 noiembrie, la Sibiu, unde au loc alegeri pentru desemnarea preşedintelui organizaţiilor de pensionari din toată ţara ale PSD.

La sosirea lui Ponta, un grup de protestatari împotriva exploatării miniere de la Roşia Montană scandau „Ruşine, ruşine, ruşine, să vă fie!“ în timp ce pensionarii din organizaţiile PSD din ţară strigau numele prim-ministrului pentru a acoperi lozicile manifestanţilor. La Sibiu au loc azi alegeri pentru desemnarea preşedintelui organizaţiilor de pensionari ale PSD. 400 de delegaţi din toată ţara vor vota în acest sens la Sibiu.

Premierul Victor Ponta a ajuns la eveniment, unde se aflau şi manifestanţi care protestau împotriva exploatării miniere de la Roşia Montană. Aceştia din urmă au scandat „Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!“ în timp ce reprezentanţii din organizaţiile de pensionari ale PSD strigau numele premierului pentru a acoperi lozincile protestatarilor.

Sursa: Adevărul Sibiu

2 COMENTARII

  1. ponta..ar trebui sa te ingrijoreze pensiile nu votantii pensionari.. cand o sa iei tu pensie o sa iei din parti ca nu are cine plati pensiile peste cativa ani ca nimeni nu mai lucra in tara asta..doar se fura si coruptie mare..dar se gata si astea ca vine o vreme cand nu mai aveti ce fura..

  2. cum putem face sa scapam de infectia asta pdsr usl..pur si simplu santem de plans ..toata lumea doar fura in tara asta..ponta zice ca ne merge f bine..linseazate pramatie//

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.