Acasă Nova TV

VIDEO: Transgaz va avea punct de lucru la Bucureşti – VEZI ce spune Viorel Arcaş!

32

arcasSocietatea Transgaz va avea un punct de lucru la Bucureşti. Aprobarea înfiinţării acestuia se află ordinea de zi a Adunării Generale a Acționarilor Transgaz, programată să se desfășoare în 17 decembrie. Senatorul PSD Viorel Arcaş spune că nu este vorba de mutarea centrului de comandă ci de o serie de activităţi noi, iar oamenii pot sta liniştiţi pentru că nu va fi afectată activitatea de la Mediaş.Înfiinţarea unui punct de lucru al Transgaz pe Calea Victoriei în Bucureşti a agitat din nou apele la Mediaş. Lucrurile sunt însă clare conform senatorului Viorel Arcaş. Acesta spune că nu se pune problema mutării top managementului la Bucureşti sau a altor direcţii, ci că este vorba de o serie de activităţi în plus care se vor desfăşura la punctul de lucru din capitală.

6 COMENTARII

  1. un papagal de senator ce nu face nimik ptr oras..doar ia salar si diurne degeaba…sa umplut de bani dela automecanica acu o lalaie prin parlament pe salar bun..mancare calda cazare..plateste poporul fraieru.

  2. tot degeaba ca tot ce merge bine in tara asta distruge guvernul..chiar nu mai stiu care e scopul lor..pacat ca am avut o tara frumoasa si bogata dar au distrus-o in toti acesti 24 de ani de dupa revolutie..

  3. Incet dar sigur transfera toti puturosii bugetari care sug banii din gazul ce iasa din pamant.Ce se tot lauda toti gazistii ca au facut ceva pentru Medias LA MUNCAAAAA BEEEEI PARAZITILOR sa va duca la Bucuresti pe toti sa vedeti cum e sa munciti.

  4. Bineinteles ca cenzurati comentarile negative,sunteti mazgaliti si voi astia de la Nova pana peste cap.Oricum multi Medieseni muncitori sunt de aceiasi parere cu mine 99.5% din gazisti o belesc la propriu pe banii contribuabililor.Asa ca idiotilor daca cititi si stergeti mesajul meu sunteti niste…ce vreti voi:(

    • Ne pare rău pentru limbajul pe care-l folosiţi, la adresa noastră. Trebuie să ştiţi că moderarea comentariilor nu se face pe loc, de aceea apar unele întârzieri în afişare. De obicei, cenzurăm doar limbajul obscen …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.