Acasă Nova TV

VIDEO: Războiul continuă la Moşna, ţiganii s-au revoltat după ce s-au trezit cu cablurile sub geamuri!

357

CABLURIConflictul de la Moşna pare unul fără sfârşit. În această dimineaţă, mai multe familii de rromi s-au trezit cu cabluri puse la porţile lor sau chiar în curţi, asta fără ca cineva să le ceară acordul sau să îi fi anunţat în prealabil. Situaţia a fost la un pas de a degenera. La vederea camerei de luat vederi, angajaţii de la Prospecţiuni şi cei ai firmei de pază care îi însoţeşte s-au făcut nevăzuţi. 

18 COMENTARII

  1. Cetateni ai Mosnei unitiva toti.nu va fie frica pentru ca acele escremente va distruge munca si vietile voastre.au venit si in moldova la vaslui dar oamenii sau unit toti si ia alungat pe diavolii care vor sa distruga ROMANIA.iar scirbenia de Ponta a spus ca vrea sa faca o investitie ca e o zona saraca Vaslui..dar eu zic sa faca la masa acasa acea investitie.

  2. voi nu aveti niste topoare acasa sa ciopartiti cabulirile alea?…au vandut ticalosii toata tara asta frumoasa si acum vor sa vanda si cei dedesupt..gunoaiele ii doare in cot ca nimeni nu le judeca faptele..mare pacat ca nu exista o justitie care sai judece dupa fiecare mandat fiecare ce a facut…

  3. cum isi permit ..firma coruptului tender mina in mina cu ponta si nastase se cred in tara lor personala.nu dau socoteala nimanui…ar fi bine sa ii invete minte cineva ca nu e doaratara lor e si a noastra..

  4. Pai voi i-ati votat in prportie de 75 la suta pe astia pentru un mic si o bere. Ce va tot vaitati atit? Taceti si rabdati ca doar asta ati vrut. Peste 4 ani poate va vine mintea la cap. La anu sa votati Cacarau si o sa va mearga si mai bine. Astia nu mai au ce fura au dat exploatarile de gaz de sist la rusi. Va desfinteaza si satul si pe voi daca aveti ghinionul sa gaseasca gaze acolo. O sa locuiti in padure ca Robin Hood.

    • Exact asa e. Tu ce crezi ca aia trag cabluri TV in tiganie? Sau tu crezi ca cei de la prospectiuni vor sa afle daca e pericol de cutremur? Cauta gaz baiatule iar daca gasesc pe proprietatea ta poti sa iti iei adio de la proprietate. Si daca faci prea multe fitze vor afla rudele ca te-ai sinucis sau ai avut un accident.

  5. Sa le fie rusine tiganilor! Trebuiau taiate si vandute cablurile alea si tacut chitic. Ce fel de tigani sunt aia? 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here