Acasă Nova TV

VIDEO: Oros Csaba despre concurs şi rolul său în administrarea oraşului!

45

OROS CSABAConcursul pentru ocuparea postului de city-manager şi-a desemnat câştigătorul. După proba scrisă desfăşurată luni, doar Oros Csaba a fost admis pentru interviul care s-a desfăşurat în această dimineaţă şi în urma căruia a fost declarat câştigător. Oros Csaba spune că rolul său va fi de coordonare şi controlare a planurilor de la management la fiecare dintre societăţile subordonate.

5 COMENTARII

  1. sa vedem daca isi face treaba la fel cum sio fac polistisii in oras, adica doar sa stea cu radarul la FELAM si sa traga pe dreapta masiniile la blocul Curb.
    nu pare a fi om hotarat care sa ia „taurul” (firmele) de coarne, dar sa nu vb pana nu stim ce poate.

  2. stiti cum vad eu treaba asta?..o alianta cu udmr nu iar strica ptr noile alegeri lui neamtu..pregateste terenul ptr sustinere la noile alegeri ptr ca la treaba ce face d-nu primar prin acest oras isi cam ia gandul de la scaunul de primar si asa ce zice: cu ai „nostrii”(cei pe care ii voi stimula din nou) care m-au votat si in trecut si cu udmr mai ca castig si alegerile urmatoare..dar se inseala neamtu ca la cat ne-a tras-o noua cetatenilor din medias cu siguranta vom veni la vot numai sa scapam de tine si sa mai starpim cuibul de hiene ce lai format in jurul tau..sunt un cetatean al acestui oras fara nici o inclinare politica dar care vorbesc ptr ca ma doare de ce am ajuns cu totii din oras..de fapt sistemul e virusat la nivel de tara..

  3. Felecitari!Este un tanar capabil,dar nu o sa fie lasat sa-si faca treaba pentru ca Neamtu cu haita lui inclusiv membrii udmr nu vor schimbare,pentru ei e foarte bine asa,starea orasului nu-i intereseaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here