Acasă Nova TV

Gheorghe Roman: Postul de City Manager, un aranjament Teodor Neamţu-UDMR Mediaş

226

OROS CSABANumirea lui Oros Csaba în funcţia de city-manager este un aranjament prin care primarul îşi plăteşte datoriile către UDMR.

Deputatul Gheorghe Roman a comentat sâmbătă rezultatului concursului pentru postul de city-manager.

Parlamentarul medieşean spune că Teodor Neamţu nu a făcut altceva decât să îşi plătească datoriile din campania electorală, atunci când a fost sprijinit de UDMR, iar acum i-a oferit preşedintelui formaţiunii postul de city-manager.

Articolul precedentVIDEO: S-a încheiat reabilitarea curţii Spitalului Municipal Mediaş!
Articolul următorVIDEO Noul preşedinte al PDL Mediaş vrea un nou mandat la Primărie. VEZI declaraţii

4 COMENTARII

  1. Pe ce va bazati domnule Roman cand faceti astfel de afirmatii ? Cu ce a ajutat UDMR, PDL in campanie ? In schimb da, pot spune ca ati organizat balul tiganilor si imi permit sa va intreb in ce scop 🙂 Nu cumva in acela de a multumi voturile acestora care v-au scos deputat de Medias ? Voturile acelor minoritati pe care le blamati in alegerile din vara 2012 ? Si care au picat insa ca „unse”, dupa „ungerea” din noiembrie-decembrie 2012. Numai imaginea si numai ipocrizia de dvs. dle DEPUTAT

  2. Un aranjament ? Dupa razboi multi viteji se arata. Oare s-au inscris mai mult de 2 doritori in concursul pentru acest post ? Acu putem comenta ca a fost aranjament dar nu a dorit nimeni aceasta functie. Apropo dl Roman felicitari colegului de partid Grozav Eugen care la proba scrisa a obtinut nota …….. 0,5 pe o scare de la unu la 10. El era perfect pentru acest post. In rest a mai candidat cineva pentru city manager si nu stim noi ?

  3. asa este nu s-au inscris prea multi, dar la romgaz si transgaz cind apar directori peste nopate cu salarii de mii de euro si masini cu sofer la scara, nu se mai sesizeaza nimeni?? Iar domnu Grozav a luat mult 0.5 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.