Acasă Nova TV

VIDEO: Inaugurarea staţiilor de tratare şi epurare a apei. „Mediaşul model de urmat!”

380

Foto Denisa Popşor NovaTv MediaşSocietatea Apa Târnavei Mari şi-a inaugurat astăzi oficial staţiile de tratare şi epurare a apei, realizate în cadrul unui proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. Cu această ocazie a fost prezent la Mediaş, Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Orlando Teodorovici.

Evenimentul de astăzi a debutat cu o prezentare a Proiectului  „Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată în regiunile Mediaş, Agnita, Dumbrăveni, judeţul Sibiu”.

2 COMENTARII

  1. tot degeaba ca cei din dumbraveni nu au statie si bem apa dupa ei(care bea ),si nici sighisoara..intrebarea mea este de ce atunci seara dupa ora 22 treci pe varianta dintre vitro-gura campului si pute a rahat pe podul peste tarnava..de unde domnilor?

  2. pana cand dejectiile si inca multe altele se scurg sau sunt depozitate[aruncate]tot pe malerile Tarnavei,aceasta importanta realizare va fi permanent subminata;efectele vor fi..cele cu care suntem obisnuiti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.