Acasă Nova TV

E.On Gaz-concern care se evidenţiază prin procese şi nu prin lucrări.Chestiune de prost gust! VEZI de ce

74

e-on gaz Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a catalogat demersul în instanţă împotriva municipalitaţii sibiene făcut de compania E.On Gaz drept o „chestiune de prost gust”.

Edilul sibian s-a arătat dezamăgit de strategia aleasă de conducerea companiei de gaz pe care a catalogat-o ca făcând parte „din concernele care se evidenţiază prin procese şi nu prin lucrări„.

În ciuda demersurilor făcute de administraţia locală sibiană, conducerea companiei E.On Gaz Distribuţie a dat anul acesta în judecată Consiliul Local Sibiu pentru că nu acceptă condiţiile impuse de Primăria Sibiu în cazul intervenţiilor făcute pe carosabil. E.ON doreşte să îşi selecteze singură firma care executa lucrarile de refacere a carosabilului in oras şi nu accepta ca interventiile sa fie facute de firma aflata in subordinea CL Sibiu, respectiv DPC-ul. Sibiul nu este singura administraţie locala din ţară împotriva căreia E.ON s-a îndreptat anul acesta.

Mi se pare o chestiune de prost gust fiindcă E.On-ul a beneficiat, cel puţin la Sibiu, de sprijin maximal din partea administraţiei şi cu oamenii locali am ajuns la un modus vivendi care eu cred ca se şi vede. După ani de bâlbe-noi asfaltam ei săpau, am ajuns la un mod de convieţuire unde lucrurile au o anumită logică„, a precizat joi, 19 septembrie, primarul Sibiului, Klaus Johannis, în conferinţă de presă.

Edilul s-a arătat surprins de demersul companiei de gaz cu atat mai mult cu cat, în urma cu un an, a expus motivele strategiei alese de Sibiu chiar managerului general al E.ON.

Articol complet: CityNews Sibiu

Articolul precedentVIDEO: Medieşeanul Corin Zinz a participat la Turul Giganţilor în Italia – VEZI amănunte!
Articolul următorAlimentele UE pentru persoane defavorizate au plecat spre localităţi. Judeţul Sibiu are 42.019 de beneficiari VEZI beneficiarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.