Acasă Nova TV

Cibinfest. Cort de 2400 de metri pătraţi în Piaţa Mare

83

cibinfest 2013 Ediţia din acest an a Cibinfest, varianta sibiană a Oktoberfest-ul, aduce în Piaţa Mare a oraşului un cort de peste 2400 de metri pătraţi unde sibienii şi turiştii se vor putea ospăta şi vor sărbători împreună venirea toamnei.

Cei care vor să fie siguri că vor prinde un loc la distracţie pot să-şi facă deja rezervări online.

Animaţia începe în 26 septembrie, când în centrul oraşului va fi instalat, pe langa un cort uriaş, parcul de distracţii, vor curge hectolitri de bere, se vor prepara produse autohotone culinare şi se va asculta muzică bavareză .Toată distracția va avea loc într-un cort de 2.400 de mp, cel mai mare cort montat vreodată în Piaţa Mare din Sibiu. Mii de oameni, prieteni sau persoane care se vor vedea pentru prima dată cu prilejul Cibinfest, vor petrece “pe o singură voce” în fiecare seară. Acesta este şi farmecul acestui eveniment care va face cu siguranţă ca şi în acest an cortul să pară neîncăpător”, precizează organizatorii.

Amatorii de senzaţii tari se vor putea bucura un montagne russe folosit în premieră în Sibiu, pe două nivele, de „Ciocanele”, „Caruselul”. Pentru cei mici va fi montată o pistă de maşinuţe în Piaţa Mare, unde se va crea un loc special de joacă.

Articol complet şi foto: CityNews Sibiu

Articolul precedentAproximativ 65.500 de elevi încep astăzi şcoala în judeţul Sibiu. VEZI structura anului şcolar 2013 – 2014
Articolul următorGaz Metan a câştigat Cupa Mureş – VEZI ce spune Marcel Ţenter!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.