Acasă Nova TV

VIDEO: Albia majoră a Târnavei Mari este reamenajată – VEZI de ce!

177

TARNAVA LUCRARIAlbia majoră a râului Târnava Mare este reamenajată în zona podului mare. Scopul acestor lucrări este acela de a pregăti terenul pentru eventuale creşteri ale cotei apelor sau pentru o viitură. Practic secţiunea noua creată va prelua debitul crescut de apă.După ce a fost curăţată zona de toată vegetaţia cu ajutorul utilajelor se mută nisipul şi se crează o nouă secţiune pe cursul râului. Scopul lucrărilor este unul preventiv.

5 COMENTARII

 1. lasati tarnava si faceti fabrici ca nu avem unde munci, faceti o universitate ca sa invatam la medias, nu sa mergem la sibiu, CJ, BV, MS, etc.

  blocuri ANL,1-2 UNIVERSITATI,spitale, scoli, gradinite, aviatie (CUM A FOST ODATA), ETC EXTINDETI orasul Medias, PAna nu devine „oraselul Medias”.

 2. tare de tot ne legam unde nu ne doare, strazile sunt praf si noi asfaltam un parau.
  Continuati spre viitoul luminos domnilor conducatori

 3. In sfarsit s-a gandit cineva si la asta. Chiar era cazul! Nu trebuie sa asteptam sa se intample e foarte bine sa se ia masuri de prevenire!

 4. E ultima data cand mai scriu aici. Anterior un destept de moderator mi-a sters comentariul desi nu conținea absolut nimic ultragiant. Acum va conține.
  Așadar, daca nu sunt comandate, comentariile de mai sus, de forma „de ce se face asta și nu ailaltă?” – cu o excepție, din ceea ce vad – sunt scrise de imbecili. Comentați idioților atunci cînd nu se face ceva nu cand se face oligofrenilor!

  Domn moderator acu poti sa-l stergi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.