Acasă Nova TV

ULTIMA ORĂ: Femeie lovită pe trecerea de pietoni pe strada St. L. Roth!

41

imageIn urma cu putine minute o femeie a fost lovita de o masina inmatriculata in judetul Alba pe o trecere de pietoni din fata BRD. Femeia a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal Medias.  În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că aceasta a suferit o fractură de gambă.


4 COMENTARII

  1. dar oare cu pietoni astia de ce nu face nimeni scoala ei de ce nu sunt amendati ca nu asteapta sa le dai prioritate,vorbesc la telefon,stau pe pacebook sau scriu sms-uri si se trezesc ca traverseaza strada sau mai rau loviti de masina si noi ca soferi raspundem trebuie sa avem si grija lor sa-i pazim si pe ei

  2. eu sunt si sofer si pieton, dar calitatea de sofer implica mai multa raspundere si simt de anticipatie. Intr-o societate care se rea ciilizata iata omului e respectata, pietoul daca se baga in masina cu viteza, cel mult poate sa iti traga o zgarietura, masina daca se baga cu viteza in pieton poate sa il omoare.

  3. Si eu sunt si sofer si pieton, dar nu mi se pare normal ca pietonul sa vina ca bivolul, sa calce jos de pe trotuar fara sa se asigure, ca si cand el, pietonul, are toate drepturile din lume !! Intr-o societate civilizata eu zic ca ar trebui sa ne respectam reciproc ! Nu sunt de acord cu faptul ca numai pietonul are drepturi, dreptate sau lui i se cuvine toata strada ! NU !! Mai multa prudenta si grija si din partea pietonilor, pentru ca va pot da „n” exemple in care soferul nu poate frana sau chiar opri in siguranta. Si atunci in calitate de pieton, prefer sa am eu grija de viata mea, nu soferul !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.