Acasă Nova TV

VIDEO: Hoţul maşinii furate azi-noapte, filmat într-o benzinărie – VEZI imaginile!

237

HOT MASINAUn tânăr a furat un autoturism azi-noapte din zona centrală a municipiului Mediaş. Maşina a fost găsită în această dimineaţă lovită şi abandonată într-un şanţ în localitatea Slimnic. Înainte de a pleca din Mediaş, hoţul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei benzinării din oraş.După ce a furat maşina din faţa Spitalului Municipal, tânărul a oprit la o benzinărie din oraş pentru a alimenta. Momentul a fost înregistrat de camera de supraveghere. Ulterior acesta a intrat în benzinărie de unde a mai cumpărat şi trei băuturi răcoritoare. A plătit iar apoi a plecat. În imagini se vede că pe locul din dreapta faţă se mai afla o persoană. Ulterior maşina a fost găsită abandonată în Slimnic. Oamenii legii îl caută pe hoţ şi fac un apel către toţi cei care pot oferi informaţii în acest caz.

UPDATE POLIŢIA MEDIAŞ

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş au stabilit faptul că principalul suspect de săvârşirea acestei fapte este L. Florin (22 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş), în complicitate cu minorul G.I., în vârstă de 17 ani. Totodată, s-a stabilit faptul că cei doi au sustras autoturismul după ce fiica proprietarului le-a dat cheia originală.

Poliţiştii efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Cercetările în acest caz continuă.

Articolul precedentVIDEO: O oră în târgul de vechituri – de toate pentru toţi în fiecare joi!
Articolul următorVIDEO: Dana Loghin şi Alexandru Vandor despre Europene şi Jocurile Internaţionale ale Elevilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.