Acasă Nova TV

VIDEO TRANSYLVANIA HORSE SHOW 2013: Acum 20 de ani creşteam un cal în bucătărie

93

Transylvania Horse Show 2013  Cel mai popular concurs hipic internaţional din România, Transylvania Horse Show 2013 s-a desfăşurat în ultimul weekend, în satul Prod, comuna Hoghilag.

Competiţia i-a reunit la start pe unii dintre cei mai cunoscuţi reprezentanţi ai echitaţiei la nivel mondial, dar a fost onorată si de prezenţa unora dintre cele mai importante personalităţi internaţionale din domeniu.

Evenimentul de la Prod a inclus 3 tipuri de competiţii: Campionatele Balcanice, Concursul Complet Internaţional şi Cupa Naţiunilor pentru Studenţi. Circuitul a fost
format din 29 obstacole naturale din lemn masiv, arbuşti ornamentali, căsuţe în miniatură sau mese supra dimensionate ce vor fi distribuite pe o distanţă de 3650 m, în aer liber.

Printre invitaţii la Transylvania Horse Show s-au numărat celebrul inventator Mircea Tudor şi senatorul Viorel Arcaş,  ambii admiratori ai sportului ecvestru.

 Evenimentul la care au participat peste 70 de concurenţi din 19 ţări este organizat de Cross-Country Farm cu sprijinul Federaţiei Ecvestre Române şi al Federaţiei Ecvestre Internaţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here