Acasă Nova TV

Vestea bună: lucrările la DN14 vor continua în ciuda finanțării ”zero”. Vestea proastă…

19

 lucrările la DN14  Chiar dacă încă nu a fost semnat niciun act adițional, autoritățile centrale ”s-au înțeles” cu constructorii de la Strabag, pe care i-au convins să accepte continuarea lucrărilor la reabilitarea DN 14, Sibiu – Mediaș – Sighișoara, în ciuda faptului că pentru anul în curs alocațiile financiare sunt egale cu zero lei.

Vestea mai puțin fericită este că nici în acest an șantierul nu va fi finalizat. Termenul inițial, stabilit pentru februarie 2013, a fost prelungit până în septembrie anul acesta, însă nici acesta nu va mai fi respectat.

Surse din cadrul constructorilor arată că, într-adevăr, ritmul lucrărilor a fost accelerat în ultimele zile, chiar dacă vreun document oficial nu a fost semnat referitor la plata lucrărilor. Pentru anul în curs, valoarea alocațiilor financiare pentru acest proiect început în 2011 este de zero lei, în condițiile în care în această primăvara valoarea totală a facturilor acceptate la plată, dar neachitate era de aproximativ 60 de milioane de lei.

Articol complet şi foto:  Turnul Sfatului

Articolul precedentPoveştile femeilor care au supravieţuit în iadul băuturii şi al drogurilor
Articolul următorDE LA NOAPTE: Şoferii de camioane vor bloca toate drumurile României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.