Acasă Nova TV

UPDATE VIDEO FOTO Un TIR s-a răsturnat pe DN 7. Şoferul şi pasagerul, scoşi din cabină de echipajele de descarcerare

57

Un TIR s-a răsturnat  Drumul Naţional 7 a fost blocat luni dimineaţă, după ce un autotren s-a răsturnat între localităţile sibiene Tălmaciu şi Boiţa. Şoferul şi pasagerul au fost scoşi din maşină de echipajele de descarcerare.

Poliţiştii spun că accidentul a avut loc din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum. ”Conducătorul unui ansamblu TIR înmatriculat în Turcia, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă, pierde controlul asupra direcţiei de deplasare, şi se răstoarnă în partea stângă a drumului”, a spus comsarul şef Alin Pahonţu, şeful Serviciului Rutier Sibiu. 

TIR-ul era încărcat cu materiale textile iar şoferul şi pasagerul, de 37 respectiv 38 de ani, au fost preluaţi de echipaje SMURD şi transportaţi la spital.

”Pacienţii sunt conştienţi, cu traumatisme cranio cerebrale uşoare, contuzii şi escoriaţii, Sunt preluaţi de medicii din Unitatea Primiri urgenţe şi se realizează toaletarea escoriaţiilor şi pansarea lor. Vor fi supuşi în continuare unor investigaţii medicale dar probabil starea lor nu va necesita internare”, a spus Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.    (Foto: Adevărul Sibiu)

Articol complet & VIDEO:  AICI     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.