Acasă Nova TV

VIDEO: Ţiganii, tinerii şi skate-parcul – VEZI REZULTATUL!

225

SKATE PARCCele două skate-parcuri din municipiul Mediaş devin încet dar sigur inutilizabile. Acestea au avut de suferit constant de pe urma unor persoane certate cu bunul simţ şi au rămas de o bună bucată de vreme în acest stadiu. La skate-parcul din cartierul Vitrometan s-a furat fierul, una dintre rampe a fost distrusă, dintr-o bancă a rămas doar suportul, iar locul arată jalnic.

Articolul precedentVIDEO: Zona de agrement de la Izvorul Dorului aproape gata, banii de la Minister nu au venit-vezi cum arată!
Articolul următorGaz Metan a pierdut primul meci al finalei mici de la Oradea!

1 COMENTARIU

  1. Chiar si-au batut joc ciobanii , indienii , salbaticii de aceste doua skatepark-uri . Obisnuiam sa merg aproape zi de zi cu skate-ul in cele doua park-uri dar si atunci veneau parinti care credeau ca acele rampe sunt defapt ” topogane ” pentru copiii lor pana odata cand mi-a scapat placa si l-am lovit pe unul din ei in picior. Nu doriti sa stiti ce a urmat apoi :))) gen ” bagamia’s , …. , etc ” :))) intelegeti ce vreau sa spun. Odata am chemat ” politia locala ” pentru ca un domn mai inchis la ten s-a luat de mine iar acestia dupa o intarziere de aproximativ 20-30 de minute au ajuns mestecand inca mancare. :))) Fara cuvinte. Mi-au spus ca nu au ce sa faca , mi-au luat datele ( tot mie ) si apoi au plecat… Mda , dupa parerea mea aceste articole ar trebui mutate toate la un loc ( si din Gura Campului si din Vitro ) , intr-o zona centrala sau un loc ideal ar fi ” Casa pionerilor „. Dar cine sa se ocupe de asa ceva ? Sunt doar niste lucruri nesemnificative pentru Primarie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.