Acasă Nova TV

REGIONALIZARE: Cea mai grea decizie va fi de luat în regiunea Sibiului și a Brașovului

28

 CONGRESUL EXTRAORDINAR AL PSD - 2010 - ROMEXPO  Stabilirea reşedinţelor viitoarelor regiuni va fi penultima decizie din acest proces de regionalizare, a declarat, joi, la Iaşi, viceprim-ministrul Liviu Dragnea, în timpul primei dezbateri organizate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) la nivel local cu privire la procesul de regionalizare-descentralizare.

”Trebuie să recunosc faptul că este decizia care generează cele mai multe patimi, discuţii, negocieri.(…) Vreau să vă spun că sunt anumite regiuni în care trăiesc oameni care au suficientă inteligenţă şi nu mai stau să se uite la dezbaterile de la televiziuni şi au început temeinic să strângă în jurul lor forţe care să îi susţină în demersurile lor”, a spus Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Vicepremierul a prezentat şi un sondaj privind opiniile exprimate de populaţia din interiorul fiecărei regiuni de dezvoltare. Cea mai grea decizie va fi de luat, spune Dragnea, în regiunea în care se vor afla oraşe ca Braşov – 28,7%, Sibiu 25,7%, Târgu Mureş 15,2%, Alba Iulia 14,5%, Miercurea Ciuc – 4,2%, Sfântu Gheorghe – 2,4%, Sighişoara – 1,79%, Odorheiul Secuiesc- 1%.

Articol complet şi foto:  Turnul Sfatului

Articolul precedentEPIDEMIE de diabet zaharat! În judeţul Sibiu APROAPE 20 000 CAZURI – VEZI amănunte!
Articolul următorREGLEMENTĂRI NOI: Școlile auto din judeţul Sibiu care și-ar putea pierde licența. VEZI LISTA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.