Acasă Nova TV

Pregătiri de alegeri: vom avea primar şi Consiliu Local nou – VEZI amănunte!

62

LICEENISe schimbă primarul tinerilor dar şi componenţa Consiliului Local. După un mandat de doi ani, actualul Consiliu Local al Tinerilor se va schimba în totalitate. În cele cinci licee medieşene se vor desfăşura campanii electorale iar ulterior alegeri.Consiliul Local al Tinerilor îşi va schimba luna aceasta componenţa. În perioada 20-27 mai, elevii claselor a IX-a şi a X-a de la cele cinci licee vor intra în campanie electorală, iar ulterior vor avea loc alegeri.

2 COMENTARII

  1. Sf gheorghe era pana acum 5 ani un oras dezolant , cladiri neintretinute , drumuri proaste …. Mergeti azi la Sfantu si o sa vedeti drumurile perfecte , cladiri renovate , Parcul central , Elisabeta , e o mandrete de parc , are peste 100 ani vechime , e lucrat exemplar , iarba gazon , flori peste flori , lac cu pesti la vedere in mijloc , podet peste lac , loc de joaca pentru copii . In permanenta la Sfantu sunt evenimente culturale , vine Radu Beligan , vine Dan Puric , vine Gheorghe Zamfir , de curand au fost Zilele Orasului , ceva incantator – nu tu tiganime , nu tu manele , nu tu concerte de neam prost , nu tu fumaraie , nu tu balci , o strada intreaga a fost inchisa si s-au expus numai traditii si mestesuguri populare , superb . Au dansat si cantat copii de romani si unguri imbracati in straie populare , de ti-au dat lacrimile. Echipa de baschet fete joaca cu sala plina . Cine a schimbat orasul ? Primarul , un tip de 37 de ani ,instalat in anul 2008 , care iubeste orasul si iubeste Ardealul . Nu mai vorbesc de investitiile aduse la Sfantu , pe langa prospera industrie textila ( pantaloni ) , a venit recent o fabrica suedeza de volane de masini . In oras e o curatenie de lingi pe jos , nu am vazut pe cineva sa arunce hartii pe jos sau sa scuipe pe jos , cum in mod constant vezi la Medias. Cetele de rromi nu au curajul sa cutreiere orasul , Politia Locala e cu ochii pe ei , nu ca la noi unde politia locala da ture cu masina si amendeaza babe ce vand patrunjel fara certificat de producator. La Medias toate astea sunt pe duca , pana nu o sa avem pe cineva care sa puna mana pe oras si sa redea Mediasului industria si populatia care o avuto in anii 80`, adika vreo 75.000 locuitaori si vreo 20 de fabrici pline ochi de muncitori.

    MEDIASUL, INCOTRO?

    RAU IMI PARE CA LAM VOTAT PE NEAMTU, MAI BINE IL VOTAM PE EUGEN MORARU, CA E MEDIESEAN, ARDELEAN DEAL NOSTRU , NU PE MOLDOVEANUL ASTA DE NEAMTU.
    CEL MAI BUN PRIMAR MEDIESEAN A FOST THELLMANN, OM HARNIC SI GOSPODAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.