Acasă Nova TV

VIDEO: Prin miting primarul încearcă să distragă atenţia de la felul dezastruos în care conduce oraşul!

22

gheorghe-romanDeputatul Gheorghe Roman spune că mitingul de marţi după-amiaza este unul cu tentă politică şi că acesta nu este organizat de către sindicatul Romgaz. În opinia parlamentarului medieşean, prin acest miting primarul Teodor Neamţu încearcă să distragă atenţia opiniei publice de la felul dezastruos în care conduce oraşul şi de la modul în care arată drumurile.

10 COMENTARII

  1. Nu mai stiti cum sa dai vina pe primar …
    Mai omule esti deputat pentru numele lui Dumnezeu esti acolo doar sa iei banii ?? sau ce ???
    Si dumneavoastra puteti face ceva …. Dar numai gura este de voi toti 🙂

  2. bbaaaahhhhhhh……trezeste-te fir-ai sa fi tu de (CENZURAT)…sa iti aduc aminte cati bani ai cerut de la Romgaz in campanie????sau ce sa iti transmit eu tie…..vanzator de tara ce esti tu..(CENZURAT)…..oamenii bah (CENZURAT)

  3. Prin afirmatia data la betie Neamtu cum ca Mediasul ar trebui sa devina capitala regionala, Mediasul are acum numai de suferit…

  4. băi romane. ia intreabă și tu orice angajat al romgaz sau transgaz și vezi că este acțiune demarată oficial de sindicatele acestor două instituții. îți ppoate pune la dispoziție orice angajat documentul respectiv. dar tu ai o problemă și anume cum să dai vina pe alții. felicitări ție și usl-ului ptr modul în care distrugeți țara. sunteți mai răi ca vulturii.

  5. Dumnule Ghita Roman sunteti deputat pentru a face ceva pentru oras si satele de langa Medias nu sa dati vina pe primar si invers …. Asta-i viata in Romania !! Fiecare pentru el …

  6. Normal ca D-l Roman spune ce spune ca doar e in aceeasi oala cu Ponta si acel ministru care a spus ca vrea sa mule Romgaz si Transgaz la Bucuresti.Doar nu o sa fie de partea lui Neamtu.Orice impotriva primarului.Rusine d-l Roman ca reprezentati Mediasul si mediesenii acolo sus.Nu stiti cum sa faceti rau acestui oras,implicit, acestei tari.Rusine PSD & PNL & co.Nu sunt PDL-ist,nici nu fac parte din vreo formatiune politica (spre bucuria mea),ca si simplu mediesan(roman),sper din toata inima ca la viitoarele alegeri sa iasa orice partid inafara de USL,PNL,PSD(comunistii). Bafta romani,bafta Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here