Acasă Nova TV

VIDEO: Gheorghe Roman, întrebări la Ministerul Mediului despre proiectul de apă şi apă uzată

38

gheorghe-romanCare este termenul concret de finalizare al proiectului de extindere şi reabilitare a sistemelor de apă din Mediaş? Aceasta, dar şi alte întrebări au fost adresate Ministrului Mediului de către deputatul Gheorghe Roman, care a solicitat practic poziţia Ministerului cu privire la o serie de nereguli în desfăşurarea acestui proiect.Gheorghe Roman a adresat o întrebare Ministrului Mediului şi Schimbărilor Climatice având ca subiect autosesizarea Ministerului Mediului care a obligat societatea Apa Târnavei Mari să returneze suma de 6,7 milioane de lei din fondurile europene alocate proiectului. De asemenea, acesta a solicitat şi poziţia ministerului în ceea ce priveşte modul de desfăşurare al lucrărilor şi termenul concret de finalizare.

5 COMENTARII

  1. Mincinos si hot esti tu! Apropo de audiente cu cetatenii, secretara dumneavoastra care le tine defapt, este sotia dumneavoastra sau numai amanta?

  2. Andreea tu ar trebui sa taci!Prestezi o munca jalnica si esti penibila.Miroase de la un km amantlacul tau.Baga ratu1 in cotet ca e mai bine.Tu cum ai obtinut locuinta?ha?ciocu` mic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.