Acasă Nova TV

UDMR cheamă medieşenii la protestul de mâine!

53

UDMRUDMR  Medias urmareste cu profunda ingrijorare si indignare recentele evenimente legate de intentia de mutare a sediilor societatiilor Romgaz si Transgaz de la Medias la Bucuresti. Într-un comunicat de presă remis astăzi, filiala locală îi cheamă pe medieşeni la protestul de mâine. „Consideram ca o asemenea decizie ar putea avea efecte devastatoare asupra viitorului Mediasului ,  masura ce va avea implicatii sociale si economice asupra tuturor locuitorilor municipiului. UDMR Medias este alaturi si se solidarizeaza  cu  orice forma de protest legal indreptata impotriva acestei actiuni. De asemenea facem apel catre toti membrii si simpatizantii formatiunii noastre precum si catre toti mediesenii carora le pasa de soarta orasului nostru sa participe marti, 9 aprilie 2013, ora 16, la Mitingul de Protest împotriva mutării sediului Societăţii Nationale de Gaze Naturale Romgaz SA la Bucureşti” se arată în comunicatul semnat de preşedintele UDMR Mediaş, Oros Csaba.

Articolul precedentDECLARAŢIE POLITICĂ: OPRIŢI-L PE DOMNUL NIŢĂ!
Articolul următorGALERIE FOTO: Cupa României la Mediaş în 25 imagini inedite!

2 COMENTARII

  1. De ce sunt ingrijorati?vor ramane fara locuri de munca cei care sunt angajati cu pile?nici un tanar inteligent nu a putut obtine un post de inginer,deoarece toate locurile sunt ocupate de clanul Balazs si acolitii lor.Sa plece la Bucuresti,nu ne pare rau!

  2. Ai dreptate ,Aida,sa plece romgazul,sa plece trasgazul,sa plece udmr.Toti au cautat sa se imbogateasca,au salarii mai mari ca in strainatate,umbla cu masini scumpe si muncitorii de la alte societati abia traiesc de pe o zi pe alta,nu stiu cum au tupeu sa cheme populatia la protest,cand au dus-o bine nu le-a pasat de locuitorii Mediasului.Sa plece toate formatiunile politice,deoarece au numai interese proprii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.