Acasă Nova TV

ŞOC Constantin Niţă: Conducerile companiilor Transgaz şi Romgaz se vor muta la Bucureşti!

109

nita„Conducerea Transgaz şi conducerea Romgaz se vor muta la Bucureşti, pentru a se putea implica mai uşor în proiectele viitoare – interconectări, valorificarea resurselor locale în beneficiul economiei locale. Este important ca aceste două companii valoroase să fie parte activă la discuţiile, respectiv la proiectele de perspectivă pentru viitorul sectorului energetic din România. Avem resurse, trebuie să şi jucăm regional pentru a deveni o forţă în această zonă. Această mutare se referă strict la top management, neexistând nicio modificare din punct de vedere al contribuţiei companiilor la economia locală” a declarat Ministrul Constantin Niţă pentru agenţia de presă Agerpres.

Banner EximTur

9 COMENTARII

 1. No uite sa se reaca mersu in ROmania ….. Tara asta vorbim toti facem nimik. Mutat tot la bucuresti si restu trecem in faliment!!! Traiasca romania mare! Jos Iliescu!!!!!!

 2. Au falimentat toata industria rom.acum vor sa mute institutia la bucuresti sa poata fura mai bine trezitiva omeni buni.Csa caute o institutie asa mare care sa nascut in ardealpe drept vorbind bucuresteni nici habar nu au de exploatarea gazelor toti mari maistri sant aici in ardeal jos vazatori de tara huuuuuuuuuuu

 3. Exista doua variante pentru care se vrea mutarea la Bucuresti:
  1. sunt o vaca de muls, numai buna pentru putere pe saracia asta.
  2. se vrea performanta cu management nou, in care sa vorbesti de adevarat profit.

  In cazul mutarii pentru varianta 1 nu sunt de acord, mai bine sa fure ardelenii decat miticii.
  In cazul mutarii pentru varianta 2( greu de crezut) sunt de acord pentru ca aceste doua companii au profit, dar un profit mult prea mic fata de cum s-ar putea face. Pe nimeni nu intereseaza cheltuielile in aceste 2 companii ca doar e profit si-asa. Cateva argumente pentru care vreau productivitate la romgaz si transgaz( o zic asta pentru ca sunt roman ) :
  – un numar mult prea mare de angajati, 2 din 3 angajati sunt fara rost, va puteti imagina ca sunt oameni angajati care stau si pazesc o diagrama in 3 schimburi in conditiile in care suntem in 2013, acele date ar putea fi inregistrate si transmise la un singur dispecer care sa le monitorizeze. Dar asta ar insemna oameni afara. S-a creat o adevarata mare familie in cadrul acestor companii, lucrand chiar si 4-5 membri dintr-o familie.
  – sindicatul impreuna cu conducerea sunt pe-o mana ceea ce nu este normal in nici o societate fie ea si de stat. Altfel nu-mi explic cum fiecare angajat primeste 700 lei/luna bani de gaz, asta in conditiile in care sunt familii care traiesc o luna cu acesti bani. Si mai sunt si sot-sotie angajati, ei iau 1400 lei, ca doar fiecare are contorul lui de gaz 🙂 .
  – nu mi se pare normal ca o companie de stat sa finanteze un club de fotbal, pana la urma acei bani ar fi trebuit sa intre la bugetul de stat.Poate cu bani aceia avea ministerul sanatatii bani de citostatice.

  Nu sunt un gicacontra dar adevarul este ca in fruntea companiilor si in toata compania se traieste bine, iar frica e mare…. vrajeala asta ca moare Mediasul, fix pix e teama de necunoscut si teama ca se duce binele.

  Orice angajat care a muncit la Distrigaz, Romgaz, Transgaz sau orice companie de stat de genu, devine un neadaptat in momentul in care este dat afara, pentru ca nimeni din mediu privat nu te angajeaza sa faci ce faceau inainte “frecare de menta”

  Bafta tuturor

  • nu-mi pare rau pentru gazishti. uitati-va putin in jur si vedeti ce vile au, ce masini, dintr-un salar de la stat nu poti face asta intr-un timp asa de scurt si fara rate in banci. sa-i duca daca asa vor!!!!!!!

 4. @nimeni : ai dreptate…plang gazistii ca nu mai pot fura ..nu si-au plinu in toti anii astia..?? se angajeaza numai pe pile si pe nepotisme..nu prea imi pare rau de ei ce sa zic..

 5. ce frumosi sunteti… mare bucurie. Va roade rautatea si invidia. Va intreb unde erati in anii 80 cind se lucra la Romgaz in noroaie pina in git? Probabil undeva la Emailul, Vitrometan, Icil sau Sanconserv si faceati schimb
  de marfa furata. Ce sa mai zic tipic romanesc SA MOARA SI CAPRA VECINULUI!

 6. Ai dreptate niky!Sunteti niste prosti credeti ca au de suferit doar cei care lucreaza in gaz.Toti care locuim in Medias vom avea de suferit.TOTI!Vom ajunge ca si Dumbraveni sau ca si Tarnaveni.Credeti ca atunci e mai bine?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here