Acasă Nova TV

„Rabla“ nu mai începe la 15 aprilie, ci peste câteva săptămâni. Care sunt modificările aduse programului

39
rabla   Noua formă a programului „Rabla“ va fi lansată în dezbatere publică la 15 aprilie, iar după o săptămână în care se vor primi observaţiile şi propunerile celor interesaţi, va putea fi lansat. În noua formă, programul permite ca tichetul valoric de 1.500 de euro care va fi acordat pentru casarea unui autoturism vechi să fie transmisibil, dar reducerea de preţ la achiziţionarea unei maşini noi va fi contravaloarea unui singur tichet.
Ministrul Mediului a spus că după lansarea în dezbatere publică, va mai trece o săpătămână, în care se aşteaptă observaţiile şi propunerile celor interesaţi, înainte ca programul să poată începe. Modul în care se va desfăşura programul va fi stipulat într-un ghid de finanţare, aprobat prin ordin de ministru, astfel că nu va fi necesară adoptarea de către Guvern.
„Cu siguranţă va fi posibilă înstrăinarea tichetului, pentru că sunt foarte mulţi cetăţeni care nu au posibilitatea să îşi cumpere un autoturism numai în baza tichetului”, a spus Rovana Plumb, potrivit Mediafax.
Articol complet: Aici     Foto: Adevărul
Articolul precedentVIDEO Depășire extremă, pe banda de urgență a Centurii Sibiului
Articolul următorCât de bine se trăieşte în Sibiu, judeţ în care salariile şi contribuţia locuitorilor la economie sunt printre cele mai mari din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.