Acasă Nova TV

Mircea Cazan: Mutarea fie şi a unui scaun este un început pentru destructurarea Romgaz!

48

mircea-cazanMutarea fie şi a unui scaun este un început pentru destructurarea Romgaz. Deputatul Mircea Cazan spune că trebuie lăsat Mediaşului ceea ce este al Mediaşului şi că în opinia această mişcare este una prin care Ministrul Constantin Niţă vrea să slăbească judeţul Sibiu. Deputatul sibian a intervenit telefonic aseară în cadrul emisiunii În linia întâi la Nova TV pentru a lua poziţie vis a vis de posibila mutare a sediului Romgaz la Bucureşti.

Banner EximTur

3 COMENTARII

 1. Daca pierdem – acum – Centrala Gazului Metan – pierdem aproape – tot – Istorie a fost si istorie va fi!!!!!!!!!!
  Mediasul a mai pierdut o data, cand trebuia sa devenim, resedinta de judet al Tarnavelor,caderea a fost abrupta. Cu toata industria din oras, care a fost mult mai dezvoltata, decat a Sibiului – ne-a luat – aerul si banii!!!
  ACUM – Centrala Gazului Metan – pleaca, vor pleca si banii, vor pleca interesele, vor pleca … si vor pleca….de se alege praful de Mediasul nostru!

  MEDESENI – NE PIERDEM IDENTITATEA – a doua oara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  VA ROG SALVATI CEEA CE MAI E DE SALVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Ma adresez locuitorilor din Medias : lasati ranchiuna…cei care nu lucrati in gaz, fiti realisti ca mutarea celor doua companii la Bucuresti inseamna distrugerea tuturor celor care locuiesc in Medias si in zona. Trebuie sa mearga la miting : croitorii, cosmeticienele, coafezele, zugravii, instalatorii, patronii de magazine, toti cei care au spatii de inchiriat (sau au inchiriat spatii) pentru firme….toti vom avea de suferit.
  Ganditi-va bine la toate acestea si manifestati impotriva acestui demers.Succes d-lui Cazan si celor din Consiliul Medias indiferent de culoarea politica, celor care vor sa opreasca mutarea companiilor Romgaz si Transsgaz la Bucuresti, chiar si ,,numai a unui scaun,,.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here