Acasă Nova TV

Peste 600 scrisori de susținere a referendumului pentru familie

676
scrisori

Comitetul de Inițiativă Cetățenească privind revizuirea articolului 48 aliniatul 1 din Constituția României, i-a solicitat sprijin Senatorului Viorel Arcaș. Membrii acestuia i-au cerut parlamentarului să susțină acest demers și i-au înmânat peste 600 scrisori.

Senatorul medieșean a primit peste 600 scrisori ale unor intelectuali din Sibiu și Mediaș. Prin intermediul acestora, Coaliția pentru familie îi solicită sprijinul. Acesta este necesar pentru continuarea demersurilor de modificare a articolului 48 aliniatul 1 din Constituția României. 

Proiectul legii de revizuire a Constituției României, act normativ inițiat prin semnăturile a peste 3 milioane de români cu drept de vot, se află în prezent în Senatul României. Acesta a trecut de Camera Deputaților. Proiectul de lege prevede modificarea articolului 48 aliniatul 1 din Constituția României. Astfel din „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți […]”, se va transforma în „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între între un bărbat și o femeie[…]”.

Foto: Facebook|Viorel Arcaș

Banner EximTur