Acasă Nova TV

Stradă de închiriat în centrul Mediaşului | VEZI amănunte

1180

Stradă de închiriat în centrul Mediaşului.

Pe I.G. Duca pe o porţiune de aproximativ 150 metri sunt nu mai puţin de treisprezece spaţii comerciale de închiriat. În toată zona centrală cifra trece de cincizeci, iar datele de la Registrul Comerţului confirmă situaţia, numărul firmelor radiate este în creştere anul acesta faţă de 2014.

Oriunde întorci capul în zona centrală a oraşului vezi un anunţ cu spaţiu de închiriat. Strada I.G. Duca e poate cel mai bun exemplu în acest sens. Din două în două imobile, găseşti câte un anunţ de acest fel. Într-un loc a funcţionat o gogoşerie, în altul un magazin de haine sau unul alimentar. Unele sunt pur şi simplu goale, însă toate sunt de închiriat.

În multe dintre cazuri, afacerile pornite de mici întreprinzători au funcţionat doar câteva luni. Aceştia nu au putut acoperi costurile generate de chirii, angajaţi, utilităţi şi s-au văzut nevoiţi să renunţe.

Datele de la Registrul Comerțului sugerează o situație îngrijorătoare în ceea ce privește economia municipiului Mediaş. Anul acesta a crescut numărul de radieri comparativ cu anul trecut. Cei mai afectați par să fie micii întreprinzători și potențialii antreprenori, cei cărora le este teamă să înceapă o afacere acasă și preferă să plece mai degrabă la muncă în
strănătate.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here