
Povestea Vinului la Mediaș | Programul complet al evenimentului
În perioada 30-31 august, evenimentul aflat la cea de-a patra ediție, va fi organizat în Piața Regele Ferdinand I din municipiul de pe Târnava Mare. „Povestea Vinului” va însemna anul acesta peste 20 de crame participante, show-uri culinare și preparate tradiționale, masterclass-uri susținute de unii dintre cei mai apreciați somelieri din România și muzică live.

Sâmbătă, 30 august
09:00 – Workshop – Transformă steak-ul obișnuit într-o explozie de arome, cu GrillRider Brazil by BEEFmania
12:00 – Deschidere căsuțe vânzare bilete, posibilitate achiziționare vinuri la preț de distribuție & muzică ambientală
Pregătirea mustului – tradiții, costume populare, muzică live, ateliere de reație și surprize pentru cei mici.
14:00 – Coffee & Jazz music
15:00 – Degustare vin, răsfăț culinar cu Beef Mania, Hanul Greweln si Traube Hotel & Restaurant
16:00 – Workshop Arhitectura senzațiilor – Povestea spațiilor
17:00 – Deschidere oficială, prezentare cramei și lansarea vinurilor Draser Winery, prezentarea cramelor participante
18:00 –Masterclass: Wine Mixology cu Laurențiu Achim – Președintele Federației Somelierilor din România
18:30 – Live cooking show cu Beef Mania si Chef Bogdan Corduneanu
19:00 – Marius Matache – Alchimist de metafore muzicale, fabricant de zâmbete legale
20:00 – Alexandra Rebeca Iancu – Simfonie pentru simțuri: degustare muzicală, concert harpă
21:00 – Florin Coșuleț & Adrian Naidin – Vibrații, Versuri și Reverberații
21:30 – Cocktail Night: Aperitivo & Astoria Bubbles Mixology
23:30 – After Wine Party @ Crama fermei Trei Stejari (Binderbubi)
Duminică, 31 august
12:00 – Deschidere căsuțe vânzare bilete, posibilitate achiziționare vinuri la preț de distribuție & muzică ambientală
13:00 – Coffee & Jazz music
14:00 – Wine & Food Pairing cu Laurentiu Avram Achim – Președintele Federației Somelierilor din România
15:00 – Degustare vin, răsfăț culinar cu Beef Mania, Hanul Greweln și Traube Hotel & Restaurant
16:00 – Workshop Arhitectura Senzorială – Povestea spațiilor
17:00 – Cu și despre băuturi fine: spumant, Prosecco, Cava și Champagne cu somelier Nicolae Pop
17:30 – Povestea Cramei Domeniul Apoldium
18:00 – Live cooking show cu Beef Mania și Chef Bogdan Corduneanu
19:00 – Patricia & Florin Thomits – Sinergii muzicale, de la rădăcini la strune
20:00 – Romulus Cipariu – Cântate și Ciocnite, concert țambal – one man show
21:00 – Bartie, Nick & Mario – Ritmuri cunoscute, gusturi redescoperite, cântece pentru fiecare pahar
21:30 – Cocktail Night: Aperitivo & Astoria Bubbles Mixology
Evenimentul este organizat de The Wine Corner, Hanul Greweln în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș cu sprijinul sponsorilor.
