Acasă Sport

ACS Mediaș a pierdut la Ungheni în urma unui gol primit în finalul jocului

197

ACS Mediaș a pierdut la Ungheni în urma unui gol primit în finalul jocului.

Formația lui Mihai Ianc a cedat cu scorul de 1-0 partida disputată sâmbătă după-amiază în deplasare cu Unirea Ungheni. Singura reușită a partidei a venit în minutul 86 și a fost semnată de Amancio Fortes.

ACS Mediaș a început partida cu CS Unirea Ungheni 2018 în formula Fabio Blaga, Alexandru Vodă, Cristian Avram, Vlad Antonio, Sorin Șerban, Benjamin Hanzu, Cristian Balgiu, Bogdan Rotar, Tudor Man, Antonio Dumitru și Szilard Magyari.

ACS a avut o ocazie mare de gol în minutul 4 atunci când șutul lui Antonio Dumitru de la 20 metri a fost respins în față de portarul Ungheniului, iar Tudor Man a fost aproape de a o trimite în poartă. Peste cinci minute, la cealaltă poartă, șutul lui Victoraș Astafei a lovit bara porții lui Fabio Blaga. Același Astafei a scăpat singur spre poartă în minutul 19, însă șutul său a fost reținut de portarul medieșenilor. În minutul 33, lovitura de cap a lui Cristian Avram după un corner a trecut puțin pe lângă poarta adversă. În cele din urmă s-a intrat la cabine cu același scor înregistrat și la începutul jocului.

Repriza a doua a fost una echilibrată, cu oportunități de ambele părți. În minutul 74, lovitura de cap a lui Antonio Vlad după un corner a fost reținută de portarul mureșenilor. Peste alte două minute, șutul lui Alexandru Luca din marginea careului de 16 metri a fost respins cu greutate în lateral de portarul Unirii Ungheni. Formația gazdă a dat lovitura în minutul 86. După o lovitură de colț de pe partea dreaptă, portarul Fabio Blaga nu a reușit să intervină, iar mingea a fost trimisă în poartă de Amancio Fortes.

În urma partidei de sâmbătă-amiază, ACS rămâne cu 38 puncte și ocupă în continuare poziția a treia în clasament. În etapa următoare, formația lui Mihai Ianc va întâlni pe teren propriu Gloria Bistrița.

Foto: Lorand Csiszer|ACS Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.